Silotreat
Зареждане

SiloТreat - хидрофобизатори и дълбочинни импрегнатори

Нови разфасовки на продуктите за защита на бетон, камък, дървесина и керемиди

Нови разфасовки на продуктите за защита на бетон, камък, дървесина и керемиди

От месец януари 2021 г. SiloTreat стартира продажба на нови разфасовки на седем продукта от портфолиото си.

Към продуктите за защита на камъкStone BE, Stone DH, Stone S+ са добавени две нови мини опаковки от по 250 мл. и 500 мл. Тези размери са много по-удобни и напълно достатъчни за импрегниране на малки по площ каменни повърхности като кухненски и бар плотове, первази, стъпала, каменни елементи в бани и други. За импрегниране на по-големи площи от камък, като настилки или фасади на сгради, Ви предлагаме по-изгодна разфасовка – туба от 10 литра.

За дълбочинна или повърхностна защита на бетон за малки квадратури, предлагаме новите разфасовки от 250 мл. към продуктите Concrete BE и Concrete DH. Те са идеални за защита на видим архитектурен бетон. При нужда от импрегниране на по-големи площи от бетон, като настилка от шлайфан бетон в гараж, складове, производствени помещения и други, можете да се възползвате от новите туби от 10 литра Concrete BE и Concrete DH.

И не на последно място Ви предлагаме новите разфасовки от 10 литра на продукта за защита на дърво SiloTreat Wood и продукта за консолидиране и защита на керемиди SiloTreat Tiles.

Не се колебайте да се свържете с нас при нужда от консултация или допълнителна информация на посочените по-долу телефони и имейл.

Обратно към всички новини


Последни новини